Intocht Sint Nicolaas Zoetermeer zaterdag 18 november 2017 11.30

 

Grootse intocht van Sint Nicolaas in Zoetermeer.

Druk bezocht met natuurlijk de burgemeester en een heleboel Zwarte Pieten!

Wanneer 15-11-2014
Waar Stadshart
Voeg toe aan kalender vCal
iCal

Zaterdag 18 november  2017is het eindelijk weer zover!

Dan zetten Sint Nicolaas en zijn gevolg weer voet aan Nederlandse wal. Traditiegetrouw komt Sint Nicolaas met zijn complete Pietengevolg ook naar het Stadshart!
Na de ontvangst op het Theaterplein gaat St. Nicolaas met zijn gevolg het Stadshart in. En vanzelfsprekend zal Sint’s favoriete Zwarte Pieten Orkest de hele dag van een muzikaal tintje voorzien.


Via het Oostwaarts, Stadhuisplein, Promenade en het Driekant loopt hij naar de Stadshart Passage, waar hij beneden en boven ’n rondje maakt. Vervolgens gaat hij naar buiten om via Promenade, Promenadeplein/Het Rond, Promenade en Bovenlangs het Stadshart weer te verlaten.


Na deze route te hebben afgelegd zal Sint even toe zijn aan ’n korte pauze.
Na deze pauze komt de Sint ’s middags weer terug.
Eerst loopt hij via Bovenlangs/hoek Promenade het Stadshart in en vervolgt zijn tocht door het Stadshart via Promenade, Burg. Wegstapelplein, Westwaarts, Spazio, Westwaarts terug, Promenade, Hogerop, Plaats, Het Rond, Warande, Noordwaarts, Driekant, Promenade, Stadhuisplein, Stadshart Passage.

Tijdens deze middagronde is de Sint weer graag bereid te poseren voor de ongetwijfeld talloze fotografen die zich onder het publiek zullen bevinden.


Vervolgens zal rond de klok van vier uur St. Nicolaas met zijn gevolg het Stadshart verlaten, om nog andere bezoekjes elders in den lande af te leggen.


 meer info: www.stadshart.nl

 

 

 

Intocht2008

 

INTOCHT 2009
 
 
Intocht2010
 
 
Intocht2011
 

 

 

   

 

www.stadshart.nl

 

 

Sinterklaas intocht Zoetermeer sinterklaas in zoetermeer sinterklaas intocht zoetermeer sint in zoetermeer sint nicolaas in zoetermeer intocht stadshartzoetermeer